Online Filmek Sorozatok

Köszöntelek az online-filmek-sorozatok.com weboldalon! Ezen az oldalon teljesen ingyen, online nézheted meg kedvenc filmjeidet, sorozataidat. Az online filmek, sorozatok közt megtalálod a legújabb premier filmeket, de válogathatsz régi kedvenceid között is! Jó szórakozást!


Turbó (2013) online film

Turbó

MAGYAR CÍM:
Turbó (2013) - online film
EREDETI CÍM:
Turbo
FILM NYELVE:
Magyar
MEGJELENÉS ÉVE:
2013.
LEJÁTSZÁSI IDŐ:
96 perc
FILMET RENDEZTE:
David Soren
FILMET IRTA:
Darren Lemke, Robert D. Siegel, David Soren
SZEREPLŐ(K):
Ryan Reynolds (Turbo hangja) Michael Pena (Tito hangja) Paul Giamatti (Chet hangja) Luis Guzmán (Angelo hangja) Richard Jenkins (Bobby hangja) Ken Jeong (Kim-Ly hangja) Michelle Rodriguez (Paz hangja) Susan Fitzer (Sally hangja) Maya Rudolph (Burn hangja)

A FILM TARTALMÁBÓL:
Minden álom valóra válhat. Minden álmodozó elérheti, amiről álmodik. Csak nagyon gyorsnak kell lennie. Turbo hisz a saját vágyai megvalósulásában: a sebesség megszállottja, a száguldás szerelmese, és tudja, hogy a versenypályán a helye. Még akkor is, ha a csigák nem a gyorsaságukról híresek, és a többnyire lassú és visszahúzódó csiga-társadalom nem is nagyon érti pörgős csigatársát. Ő azonban nem adja fel, és amikor egy furcsa baleset még jobban felgyorsítja, nekifut élete - és minden csiga - legnagyobb vállalkozásának: indulni akar az Indianapolis 500-on. Esélytelennek látszik, mégis a győzelem felé száguld: nem csoda, ha filmsztár válik belőle.
Posted in 2013-as online filmek, Animációs online filmek, Kaland online filmek, Vígjáték online filmek and tagged , , , .

Lejátszók

Magyar nyelvű online film. Legjobb videókDVD MinőségLejátszás

Minden vélemény számít!