Köszöntelek az Online Filmek Sorozatok weboldalon! Ezen az oldalon teljesen ingyen, online nézheted meg kedvenc filmjeidet, sorozataidat. Az online filmek, sorozatok közt megtalálod a legújabb premier filmeket, de válogathatsz régi kedvenceid között is! Jó szórakozást!


Hupikék törpikék 2. (2013) online film

Hupikék törpikék 2.

MAGYAR CÍM:
Hupikék törpikék 2. (2013) - online film
EREDETI CÍM:
The Smurfs 2
FILM NYELVE:
Magyar
MEGJELENÉS ÉVE:
2013.
LEJÁTSZÁSI IDŐ:
105 perc
FILMET RENDEZTE:
Raja Gosnell
FILMET IRTA:
Karey Kirkpatrick, David Ronn, Jay Scherick, J. David Stem
SZEREPLŐ(K):
Hank Azaria (Hókuszpók) Katy Perry (Törpilla hangja) Christina Ricci (Vexy) Neil Patrick Harris (Patrick Winslow) Anton Yelchin (Ügyifogyi hangja) Alan Cumming (Vitéz hangja) Jonathan Winters (Törpapa hangja) George Lopez (Dulifuli hangja) Brendan Gleeson (Victor Doyle) Jayma Mays (Grace Winslow) Fred Armisen (Okoska hangja) John Oliver (Törpojáca hangja) Christopher Mintz-Plasse (Vladamir)

A FILM TARTALMÁBÓL:
Hókuszpók, a gonosz varázsló bajban van, mert a törpök nélkül nem hat a szuper-varázsfőzet receptje. A gonosz varázslat segítségével ezért két törpszerű lényt készít, ám rájön, hogy ez is kevés, igazi törpkivonatot kell szereznie. Ám ahhoz, hogy a titkos receptet megszerezze, a legszebb törplányra, Törpillára van szüksége. Ezért a gonosz törpszerűségeivel elraboltatja őt. Ha Aprajafalva lakói meg akarják menteni Törpillát, a sikeres akció érdekében össze kell fogniul az emberi szövetségeseikkel.
Posted in 2013-as online filmek, Animációs online filmek, Kaland online filmek, Vígjáték online filmek and tagged , , , .

Lejátszók

Magyar nyelvű online film. Legjobb videókDVD MinőségLejátszás

Minden vélemény számít!