Köszöntelek az Online Filmek Sorozatok weboldalon! Ezen az oldalon teljesen ingyen, online nézheted meg kedvenc filmjeidet, sorozataidat. Az online filmek, sorozatok közt megtalálod a legújabb premier filmeket, de válogathatsz régi kedvenceid között is! Jó szórakozást!


Halálos iramban 6. (2013) online film

Halálos iramban 6.

MAGYAR CÍM:
Halálos iramban 6. (2013) - online film
EREDETI CÍM:
The Fast & the Furious 6
FILM NYELVE:
Magyar
MEGJELENÉS ÉVE:
2013.
LEJÁTSZÁSI IDŐ:
145 perc
FILMET RENDEZTE:
Justin Lin
FILMET IRTA:
Chris Morgan
SZEREPLŐ(K):
Michelle Rodriguez, Dwayne "The Rock" Johnson, Vin Diesel, Luke Evans, Gina Carano, Tyrese Gibson, Sung Kang, Ludacris, Jordana Brewster, Paul Walker

A FILM TARTALMÁBÓL:
Amióta Dom és Brian a riói balhéval hazavágtak egy helyi kiskirályt és szétosztották a százmilliós zsákmányt a bandának, hőseink szétszóródtak a világban. Ám az életük nem lehet teljes, mivel nem térhetnek haza, állandó szökésben vannak. Eközben Hobbs 12 országon át üldöz egy bandát, melynek tagjai halálosan felfegyverzett sofőrök, és vezérüket egy kíméletlen cinkos segíti, akiről kiderül, hogy nem más, mint Dom halottnak hitt szerelme, Letty. A bűnözőket csak úgy lehet megállítani, ha az utakon fel tudják venni velük a versenyt, ezért Hobbs megkéri Domot, hogy hozza össze "elit alakulatát" Londonban. A fizetség? Teljes kegyelem mindannyiuknak, hogy visszatérhessenek otthonukba, és egyesíthessék családjaikat.
Posted in 2013-as online filmek, Akció online filmek, Krimi online filmek, Thriller online filmek and tagged , , , , , , , , , , , , , .

Lejátszók

Magyar nyelvű online film. Legjobb videókDVD MinőségLejátszás

Minden vélemény számít!